donderdag 8 maart 2018

Woodland Blanket

Net nadat ik vorige week maandag de woodland blanket af had en nog wat fotootjes had genomen, kreeg ik onverwacht bezoek. Normaal zijn we heel gastvrij, maar met dit bezoek was ik totaal niet blij. Meneer....GRIEP kwam langs en zorgde ervoor dat ik totaal gevloerd was. Bah....nergens zin in hebben alleen maar liggen en slapen......Een paar dagen geleden heb ik hem toch wel even hardhandig duidelijk gemaakt wat ik ervan vond en na wat treuzelen heeft hij nu toch besloten om weer te gaan. Nog ietwat slapjes, maar wel weer zin om wat te gaan doen.


De Woodland Blanket CALvan Lucy attic24      Lucy neemt je mee in een prachtig verhaal hoe de deken met zijn mooie kleuren tot stand is gekomen.

 15 bollen Stylecraft en kleuren die ik normaal gesproken eigenlijk nooit zou kiezen.
Toch een prachtige deken gekregen......Het is een simpel patroon, maar door de vele kleuren toch weer apart.......ik ben er blij mee.....

Ik was ook nog met een paar sokken aan het breien en qua kleur kwam het wel leuk overeen


Nog een paar kindersokken afgebreid.....

En nu verder met de Home Sweet Home deken.......door de griep wat achtergebleven, maar dat komt wel goed.


Lieve Groet....Dineke

5 opmerkingen :

 1. Ja die griep is een vervelende gast. Goed dat je heb eruit hebt gezet. Die dekentjes haakte mijn moeder vroeger ook toen haken nog oubollig was. En nu zijn ze helemaal hip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een mooie deken en het lijken idd bijpassende sokken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige deken geworden, dineke. Soms is het qua kleur best leuk om eens wat anders te proberen. die griep slaat echtom zich heen he, nog steeds. Ik heb de griep nog niet gehad, gelukkig, zal wel door de griepprik komen.
  Fijn dat je weer beter bent.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I very much like your pattern it's beautiful,thank for sharing good i dea !
  สมัคร D2BET

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...