zaterdag 25 juli 2015

Cirkelvest

Twee weken terug maakte ik dit cirkelvest voor me zelf. Ik had een paar jaar geleden dit garen al gekocht voor een vest, maar omdat het niet helemaal werd zoals ik het wilde heb ik het weer uitgehaald en ja....dan blijven de bolletjes gewoon in een doos liggen....totdat je ze weer tegen komt en denkt.....dat is toch ook zonde. Er mee gaan breien werd niet zo mooi, maar haken ging prima, daar kun je toch niet zo gauw aan zien dat garen al gebruikt is.
                                                     
                                                    En dan is dit is het resultaat.
Toen ik de foto's nam zag ik ineens dat ik een picootje vergeten was aan de rand en die viel net op de rug.....dus dat moest nog wel even hersteld worden.
Ik heb het niet helemaal weer uitgehaald hoor....gewoon een draadje los knippen steek weer opnemen en het vergeten picootje alsnog haken.
Draadjes afwerken....en dan is het toch helemaal af.
 Dit cirkelvest haakte ik al eerder voor mijn kleindochters. 


Ook ben ik begonnen met de CAL 2015. Het was eigenlijk niet de bedoeling, maar ik vond hem toch wel heel erg mooi worden.
Ik houd het dit keer rustig....4 kleuren maar.
Ik ben natuurlijk nog lang niet bij, maar ik haak elke week één of twee weken extra, dan komt het helemaal goed
 Het is nu vakantie tijd en voor mij betekent dit gezellige logeer partijtjes van de kleinkinderen, leuke dingen doen en lekker knutselen. Verder is er altijd wel een momentje om even aan een sok te breien of een stukje aan de spreien te haken. Kortom we proberen lekker overal van te genieten.                 

 Verder wens ik iedereen een fijne vakantie
 en een goed en gezellig weekend.

                                                        Lieve groetjes Dineke

1 opmerking :

  1. Dag Dineke,
    Al een hele tijd ben ik op zoek naar het patroon van de cirkelvest die je in juli 2015 gehaakt hebt. Mijn vraag, weet jij waar ik het patroon daarvan kan vinden? (gratis of kooppatroon, maakt mij niet uit.)
    Groentjes Dientje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...