zaterdag 5 september 2015

Tulpendeken en sokken

De tulpendeken is klaar. Het voordeel van.... als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent je ook op een gegeven moment vlak achter elkaar wat grotere projecten af hebt. Ik heb de rare tic dat als ik eenmaal zie hoe een patroontje of een project er uit gaat zien weer aan iets nieuws begin. Gelukkig maak ik de meeste dingen wel af, maar af en toe ben ik toch wel met hééél veel dingen tegelijk bezig ....en dan mag ik van mezelf niet meer ergens anders aan beginnen......moeilijk hoor....maar wel even nodig...anders zie je door de bomen het bos niet meer.....of is het andersom.....

Het is een ruime één persoons deken geworden
De rand in dezelfde stijl gehouden als de deken.
Netjes opgevouwen en wachten op de nieuwe eigenaar.

Voor onze jongste dochter een paar sokken gebreid van de wol die we nog van de handwerkbeurs in Zwolle hadden meegenomen.

Verder kreeg ik van mijn oudste zus een zak met sokkenwol mee met de vraag of ik voor haar kleinkinderen wat sokken wilde breien omdat ze dit zelf niet meer kan doen i.v.m. een pijnlijke schouder en elleboog.

 Omdat het alweer kouder begint te worden ennnn...... omdat de kleurtjes toch ook wel heel erg leuk zijn...ben ik maar gauw begonnen
Ik ben hier nog wel even zoet mee.

Verder krijg ik na al het haken ook wel weer heel veel zin om weer eens  wat te gaan breien. Ik heb alweer heel wat mooie bolletjes zien liggen in de wolwinkel. Dit weekend maar eens even weer neuzen in de brei boeken naar wat leuke patroontjes.

Ik wens iedereen een creatief en fijn weekend.

Lieve groetjes Dineke

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...