zaterdag 11 januari 2014

W.I.P.

Om maar eens een term te gebruiken die ik ook veel voorbij zie komen op andere blogs.
Ook ik ben gezwicht om mee te doen met het crochet along 2014 project. Hier kun je alle info. vinden klik. Leek me wel een leuk idee om tussendoor te doen en aan het einde van het jaar toch een wat groter project klaar te hebben. Ik heb al wel wat kleuren bij elkaar gezocht, maar wat het uiteindelijk gaat worden is voor mij ook nog een verrassing.
Wij hebben bij ons in Stadskanaal twee wol winkels (wat een luxe) waar ik altijd wel terecht kan als ik wat hebben moet. Alle kleuren van de Bravo en Roma zijn aanwezig, dus ik kan eigenlijk alle kanten op. Ook is de keuze in wollen en  katoenen garens volop, dus jullie snappen wel waar ik regelmatig te vinden ben, al is het alleen maar om te kijken en te voelen aan al die wolletjes. (Misschien ook een tic???) Dit zijn voorlopig mijn kleurtjes...ik haak in dit geval met Bravo.
Ik heb ook nog een aantal bolletjes garen liggen voor een jongens trui. daar ben ik vorige week opnieuw mee begonnen. Kleinzoon was toch al wat groter dan ik dacht, dus aftrekken en een maatje groter. Ik hoop het volgende week af te hebben. Hier alvast een fotootje hoe het er uit komt te zien.
Verder heb ik gisteren  nog een mooie kleur roze gekocht voor een trui voor onze jongste kleindochter.
ze is n.l. gek op roze. De Roma heeft alleen is roze al verschillende soorten tinten, dat was dus nog even lastig. Ik hoop dat  ik de goeie kleur heb meegenomen. Stiekem ook al een beginnetje gemaakt. Waar begin ik toch weer aan, ik had me voorgenomen om eigenlijk niet meer met teveel dingen tegelijk bezig te zijn, maar dat voornemen is alweer weg geblazen. ik zit er alweer volop in.....heerlijk om te doen allemaal. Ik wens iedereen een heel fijn creatief weekend.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...