zaterdag 23 augustus 2014

Gehaakte rokHallo allemaal,

Ondanks het heerlijke weer van de afgelopen weken (al kun je dat op dit moment niet meer zeggen) ben ik toch aan het haken geweest,. dat hande met het warme weer toch wat beter dan een breiwerkje. Oudste dochter had ergens een gehaakte rok gezien en kwam met de vraag.....dat kun jij toch zeker ook wel mam. Hmmmmmm....vast wel...eerst maar eens op zoek naar wat modellen en patroontjes. Lang leve pinterest.....Er stonden heel veel rokken op, maar helaas met weinig beschrijvingen. Uiteindelijk heb ik er twee gevonden met een beschrijving....tenminste dat dacht ik.....  heb die gekocht en had ze gelijk binnen want het kwam via de mail.  Het was in een taal waar ik helemaal niets van snapte en het was  niet helemaal beschreven zoals ik dacht dat het hoorde, maar er waren wel tel tekeningen bij....dat is toch meestal overal hetzelfde......verder stonden de patroontjes  kis kras door elkaar (gelukkig hou ik ook van puzzelen) en zo ben  ik begonnen.. Dochter gemeten en aan de slag dus.
Tot de helft ging het nog wel...maar toen kwam de ellende, ik wilde een patroontje er graag in hebben, maar wat ik ook deed volgens het patroon...ik kwam er niet uit. Voorbeeld er weer bij....vergroten op de computer....het was allemaal moeilijk te lezen....zucht. Ik heb het tig keer uitgehaald en weer overnieuw begonnen. Manlief zei op een gegeven moment...leg toch weg, je blijft bezig.... maar zo zit ik niet helemaal in elkaar. Vooral als iets niet wil lukken komt de drang om vooral door te gaan. uiteindelijk naar  eigen inzicht heb ik mijn eigen draai er maar aan gegeven en is het me gelukt. Dochter heel erg blij...moeder super trots.


Marilva blijVerder ben ik met de deken niet zo heel veel bezig geweest, dus ik moet een forse inhaal slag doen, maar met dit weer is dat niet zo´n ramp.
Gr en heel fijn en creatief weekend.
 
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...